История

Започнахме дейността си като почистваща фирма през 2014г. Първоначално на територията на град София, като година след това отварихме офис и в град Пловдив. Основна цел на Active Clean е доверието на клиента, качеството на предлаганите услуги и професионализма. Това не е лесно за постигане, но екипите ни от млади и усмихнати хора са добре обучени за дейността, която извършват. За това и на този етап от развитието си, смеем да твърдим, че успешно постигаме своите цели. Доказателство за това са усмивките на нашите клиенти след всеки почистен дом и офис, а какво по-голямо мерило за качество от усмивката на човек. Именно това ни дава стимул да продължаваме напред и да се усъвършенстваме в сферата си.

Logo Active Clean

Визия

Ние знаем колко е важно домът Ви да бъде чист и уютен. Особено в натоварените дни, когато всичко лежи на Вашите плещи. Затова ние предлагаме професионално решение за почистване на всяко нещо от Вашия дом.

Мисия

Целта ни е да предоставим на клиентите си винаги високи и професионални резултати, за да направим всичко около вас приятно, чисто и комфортно. Докато Вие си почивате, ние ще превърнем домът, офисът или входът Ви в мечтаното място. Екипът от млади хора, с които разполагаме работи усърдно и винаги с необходимата степен на професионализъм.

Почистени сгради

Доволни клиенти

Партньори