Услуги

Active Clean Sofa Cleaning

Почистване и поддръжка

Пране на мека мебел

Пране на мека мебел и матраци

Ако имате малки деца, които постоянно цапат, рисуват и творят върху дивана или кухненските столове – ние ще ви помогнем. Домашните любимци също допринасят за по-бързото цапане и износване на меката мебел. Ще им вдъхнем отново живот, и ще ви спестим пари от претапициране , или купуване на нови. Успешно се справяме и с упоритите петна от кафе, вино, шоколад, както и с неприятните миризми.
Често хората се опитват да изчистят петната от меката си мебел, третирайки ги с неподходящи препарати, което е голяма грешка. Това води до запечатване на петната и по-трудното им премахване. Професионално изпиране от фирма за почистване Active Clean е насреща!


Освен изпиране на мека мека мебел предлагаме и изпиране и почистване на матраци. Мръсните матраци, особено тези с петна по тях са дискомфорт за много семейства. Освен видимите зацапвания, в матраците се натрупват и множество бактерии, акари, домашен прах и други невидими вредители за нашето здраве. Поддържането на чист матрак спомага както за по-добрият естетичен вид така и за добър здравословен сън.