Общи правила за ползване

Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ
Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД, са собственост на АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД, като АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД, без знание и съгласие от АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА
Всички цени в сайта са с включено ДДС. Сайта разполага с няколко страници, в които описваме конкретни цени за наши услуги и подлежат на промяна от страна на АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД без известяване на потребителите на сайта.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Екипът на фирма АКТИВ КЛИЙН специализира в почистването и поддържането на домове, офиси и офис сгради на територията на град София и град Пловдив.

АКТИВ КЛИЙН 2014 ЕООД е със седалище по регистрация град Първомай, ул. Княз Борис I. ЕИК: BG 202914690

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

KZP – Комисия за защита на потребителите

CPC – Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Посетете страницата с политиката ни за защита на личните данни, за да се запознаете с нея.