Active CleanActive Clean

История

ActiveClean_Logo_Small започва дейността си като почистваща фирма през 2014г. Първоначално на територията на град София, като година след това отваря офис и в град Пловдив. Основна цел на Active Clean е доверието на клиента, качеството на предлаганите услугите и професионализма. Това не е лесно за постигане, но екипите ни от млади и усмихнати хора са добре обучени за дейността, която извършват. За това и на този етап от развитието си, смеем да твърдим, че успешно постигаме своите цели. Доказателство за това са усмивките на нашите клиенти след всеки почистен дом и офис, а какво по-голямо мерило за качество от усмивката на човек. Именно това ни дава стимул да продължаваме напред и да се усъвършенстваме в сферата си. 

Визия

Ние знаем колко е важно домът Ви да бъде чист и уютен. Особено в натоварените дни, когато всичко лежи на Вашите плещи. Затова ние предлагаме професионално решение за почистване на всяко нещо от вашия дом.

Мисия

Целта ни е да предоставим на клиентите си винаги високи и професионални резултати, за да направим всичко около вас приятно, чисто и комфортно. Докато вие си почивате, ние ще превърнем домът, офисът или входът ви в мечтаното място. Екипът от млади хора, с които разполагаме работи усърдно и винаги с необходимата степен на професионализъм.

 
350

Почистени Сгради

700

Доволни Клиенти

30

Партньори

 

Основателят на Active Clean

ActiveClean_Деян_Даскалов

Деян Даскалов

Зад бързите темпове на развитие на фирмата стоят няколко човека, като главно действащо лице и собственик е Деян Даскалов. Описван от колегите си като съсредоточен, забавен и в същото време взискателен и отговорен. Той има собствен поглед над нещата и ръководи Active Clean с нови и свежи идеи.

След завършването на висшето ми образование, заминах в чужбина. Там работих в сферата на услугите. Работата ми бе съсредоточена в областта на почистването и поддръжката.

Когато се върнах в България, осъзнах че хората тук отделят много време и внимание на чистотата и комфорта в домовете си. Тогава се роди и идеята за Active Clean. Дадох си сметка, че мога да предложа на хората нужната им чистота и комфорт пренасяйки и развивайки опита си придобит в чужбина. 

Представител на Active Clean за град София

Станислав Даскалов

Усмихнат и дружелюбен, Станислав ще намери решение на всеки ваш проблем свързан с почистването и поддръжката на жилището или офисът ви.

Предложението да стана част от екипа на Active Clean дойде в момент, в който всеки завършващ образованието си, се пита “А сега на къде?”. Възможността да участвам в проекта започващ от нулата не бе за изпускане. Добрите отзиви от нашите клиенти са най-ценното, с което нашата фирма разполага. Затова вече три години съм част от приключението наречено – Active Clean.

Станислав Даскалов